Rexellent är en stark lokal aktör i Öresundsregionen

Rexellent är en fastighetsförvaltare med ett heltäckande tjänsteutbud inom fastighetsförvaltning. Det innebär att ni som fastighetsägare oavsett om ni är privatperson, bolag eller bostadsrättsförening kan erhålla alla tjänster hos oss beträffande er fastighet.

Läs mer
Rexellent är en stark lokal aktör i Öresundsregionen

Om Rexellent

Rexellent är en fastighetsförvaltare med ett heltäckande tjänsteutbud inom fastighetsförvaltning. Det innebär att ni som...

Läs mer

Mina Sidor

Som boende i en fastighet förvaltad av Rexellent erbjuder vi självservicetjänster på Mina Sidor som gör ditt boende enklare.

Mina Sidor Serviceanmälan Betalningar

Våra Områden

Vi förvaltar för närvarande över 125.000 kvm åt privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Nordvästra Skåne.

Läs mer

Lokal - 103-01-335

Kontorshotell, Rådhustorget 10

Kontor

Main image

Beskrivning

Mitt i centrala Helsingborg, granne med stadens Rådhus, nära till hela Helsingborgs serviceutbud finner vi fastigheten på Rådhustorget 10. Fastigheten är renoverad, såväl utvändigt som invändigt. Fastigheten rymmer faciliteter såsom restaurang, butiker, garage, kontor och kontorshotell. Nu finns kontorsrum i kontorshotellet för uthyrning. Som hyresgäst i ett kontorshotell blir får du både ett lättskött kontor så att du kan fokusera på din affärsverksamhet, men också kollegor och gemenskap. Som hyresgäst i kontorshotellet delar ni på faciliteter såsom konferensrum, fikarum, toaletter, och servicefunktioner såsom städning, förbrukningsvaror och om man så vill internetanslutning. Vi kan även erbjuda garageplatser i fastigheten, så det är endast en hissresa från garaget upp till ditt kontor. Utrymmet som kontoret avser är 111 kvadratmeter, där landskap, eget konferensrum samt kopierings- och förvaringsyta.

Hyran i annonsen är indikativt, full offert ges efter visning.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning på info@rexellent.se.

Lokalyta
111,0 m2
Hyra
38 464 Kr
Postadress
Rådhustorget 10
252 21
HELSINGBORG
Ort
Helsingborg
Ledig fr.o.m.
2018-02-01
Anmäl senast
2019-12-31

Ytterligare information

Uppgång
VÅN 2
Hyresid
103-01-335
Kötyp
Lokal, kö

Rexellent AB

Rådhustorget 10 (3:e våningen)
252 21 Helsingborg
042-44 22 440
info@rexellent.se

Rexellent AB © 2020