Landskrona

Fastigheterna

  • Kungsgatan 4-6

  • Strandgatan 8

  • Ödmanssonsgatan 18, 20, 22, 47

  • Almstigen 1A-B

  • Eriksgata 147

  • Rönnebergsgatan 1A-B

  • Föreningsgatan 181

Fastigheten Juno 2 ligger på Ödmanssonsgatan 18 och har 10 lägenheter för uthyrning i storlekarna 2 till 4 rum och kök. Gåsen 7 är fastigheten som ligger på Kungsgatan 4-6 samt Strandgatan 8 i Landskrona och har ett trettiotal lägenheter för uthyrning i storlekarna 1 till 4 rum och kök. Gåsen 7 innehar ett tjugotal garageplatser för uthyrning. Fastigheten Gyllenstjärna 14 på Ömanssonsgatan 47 är en liten fastighet med 4 lägenheter, 2 stycken 2 rum och kök samt 2 stycken 3 rum och kök. Möjlighet att hyra parkeringsplats i fastigheten finns också. Fastigheten Friden 26 är både en boende- samt kommersiell fastighet med 15 hyreslägenheter och 2 lokaler. Lägenheterna är i storlekarna 1 till 3 rum och kök och ligger på Almstigen 1A-B samt Eriksgatan 147. Lokalerna innehar idag en frisörsalong och en livsmedelsbutik. På Ödmanssonsgatan 22 ligger fastigheten Juno 27 som är en lägenhet med 11 lägenheter i storlekarna 2 till 4 rum och kök. Juno 28 är fastigheten som ligger på Ödmanssonsgatan 20 och har ett tiotal lägenheter i storlekarna 2 till 3 rum och kök. Fastigheten Hjorten 45 är en central fastighet och har lägenheter, lokaler samt garage. Lägenheterna är i storlekarna 1 till 4 rum och kök och till varje lägenhet tillhör en balkong och ett förråd, samt gemensam tvättstuga i källaren. Fastigheten har också 5 lokaler och möjligheter till att hyra garage finns.

 

Områdesbeskrivning 

I västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund ligger Landskrona. Landskrona ligger centralt i Öresundsregionen med 30 minuter via tåg till Malmö, 50 minuter till Köpenhamns flygplats och 15 minuter till Helsingborg. Landskrona har cirka 43.000 invånare och är en växande stad. Landskrona har en lång historia som industristad och varvet har spelat en framträdande roll för stadens utveckling. Näringslivet i Landskrona präglas än idag av industrisektorn. Stadens fotbollslag är Landskrona BoIS. Det finns många möjligheter att utöva sport med rackethall, äventyrsbad, ishall, golfbana, atletklubb, innebandy med mera.  

 

Kommunikation

Landskrona har en god infrastruktur med ett välutbyggt vägnät, hamn, bra tåg- och flygförbindelser. Landskrona ligger längs Västkustbanan och har direkta järnvägsförbindelser mellan bland annat Helsingborg, Lund, Malmö, Göteborg och Köpenhamn. Det finns också båttrafikförbindelse med ön Ven, som är belägen mellan Skåne och danska Själland. 

  

Service

Landskrona är en mellanstorstad och erbjuder det mesta med restauranger, caféer, butiker, möjligheter att utöva sporter och möjligheter till att besöka sevärdheter såsom Citadellet. 

 

Utbildning

I Landskrona finns möjlighet att bedriva studier på olika nivåer, allt från förskola till yrkeshögskola. På vilken utbildningsnivå du än befinner dig hittar du en förskola, skola, gymnasium eller vuxenutbildning i Landskrona.